Terug

Lessen

Nicole

Ik wil graag 1 of 2 keer per week gaan paardrijden, heb nog helemaal geen ervaring hiermee. Nu is mijn vraag of er eventueel plek is en hoeveel het mij gaat kosten om dit te gaan doen.

Kan ik anders een keer langskomen om een proefles te krijgen of om eventjes te kijken.

 

met vriendelijke groet Nicole


1 Antwoord

Antwoord van Westernstable Westerkwartier

Beste Nicole,

Het is mogelijk om bij ons les te volgen, op onze goed beleerde western paarden.

Je kunt altijd langs komen om te kijken of direct een afspraak maken voor een proefles. Wat wij moeten weten is of je al rijervaring hebt of nog helemaal geen ervaring hebt. We plaatsen onervaren ruiters niet in een groepsles, deze ruiters kunnen beter eerst privélessen volgen aan de longeerlijn indien je nog nooit op paard gezeten hebt.

Nadat het sturen in stap en draf geleerd zijn kan je in een groep. Onze groepen zijn 4 tot maximaal 6 ruiters groot.

De kosten hiervoor zijn:

35 euro voor privéles, 17,50 voor enkele groepsles, 85 euro voor starterskaart 5x les in een groep en we bieden verder een kwartaalkaart van 13 lessen in de groep voor 200 euro.

Op dit moment is er alleen 1 plaats beschikbaar in een groep op donderdag avond 20.30 uur maar dit zijn geen hele beginners meer. Om plaats te krijgen in een beginnersgroep moet je dus op de wachtlijst. Laat mij maar weten wat je ervaring is en dan kan ik kijken of je in deze groep terrecht kan of waar ik plaats voor je kan reserveren.

Mocht je nog meer vragen hebben dan hoor ik dat wel.

met vriendelijke groet,

Diana Pieters