Tattje Trainingen & Coaching


Parmentierweg 65 9743 AK Paterswolde
06 17117260 Klik om te bellen

Over Tattje Trainingen & Coaching

Leren met paarden

Met mijn paarden bied ik een unieke en speelse mogelijkheid om je kernkwaliteiten te ontdekken. Alles wat je nodig hebt is al aanwezig, je hoeft het alleen maar te (h)erkennen. Paardencoaching is een zuivere en ervaringsgerichte manier van leren waarbij jij of jouw team centraal staat.

Een cadeautje...
Leren met paarden is direct, effectief, en waardevol: een cadeau voor jezelf of je team.

Jezelf echt ontmoeten
Kijk eens door de ogen van een paard! Paarden spiegelen jouw gedrag, je houding, wie je werkelijk bent. Het is prettig om jezelf te zijn bij paarden. Paarden zien en accepteren wie jij bent zonder je te veroordelen. Geen ellenlange gesprekken, maar directe confrontatie met jezelf. Leer met een paard hoe je snel en zeker persoonlijke stappen kunt maken.

Over de coaches

Heike is een integere zuivere coach. Ze heeft oog voor wat de client nodig heeft. Ze is nieuwsgierig. Een ontdekker die graag met jou op zoek gaat naar wie jij eigenlijk bent. Zonder te oordelen. Zij heet ‘welkom’.

Nokky is een robuste coach. Zijn benen staan stevig op de grond. Hij houdt ervan om de cliënt uit te dagen. Speels verleidt hij je tot je kern te komen en van daaruit de ontmoeting met hem aan te gaan.

Foto's

Tattje Trainingen & Coaching in het kort

Voorzieningen

Buitenrijbaan

Artikelen

Blind

“Jouw liefde groeit op een stevige voedingsbodem”, antwoord mijn man op de vraag wat hij in mijn tekening ziet. “Ik zie liefde die doorsijpelt in angst en daarmee de angst wegspoelt&

Onze locatie

Tattje Trainingen & Coaching


Parmentierweg 65 9743 AK Paterswolde
06 17117260 Klik om te bellen