Stal Luxor


/ / 1013 GM Adres op aanvraag beschikbaar

Over Stal Luxor

Stal Luxor is reeds jaren actief in de paardenwereld zowel nationaal als internationaal. Wij focussen ons op een breedschalig denk en werkwijze om het beste te kunnen bereiken voor zowel de ruiter als het paard. Dit komt door de passie en energie die wij hebben en uitstralen in ons werk. Stal Luxor is niet alleen een een training en handestal. Wij hebben ook prachtige fokmerries met sport gerichte veulens.

Wij zijn ook een betrouwbare partner rondom het trainen van paarden. Denk aan zadelmak maken, herscholen en corrigerenvan paarden. Wij maken paarden gereed voor zowel recreatie als voor de paardensport. Regelmatig zijn er leuke activiteiten. Deze zijn gericht op de meer ervaren ruiters. Denk aan gespecialiseerde lessen, zoals leerzame clinics om naar een hoger niveau te kunnen komen. Kijk voor meer informatie op de website.

Extra informatie.

Vanwege de grote uitbreiding in 2022 is onze stal inmiddels verhuisd naar een nieuwe locatie die groter is en meer draag kracht heeft. Gezien de groei van onze stal hebben we besloten om over te gaan op een locatie met een eigen woning en extra faciliteiten voor onze paarden. Wij zitten dus niet meer in Eemnes!

Foto's

Stal Luxor in het kort

Voorzieningen

Bed&Breakfast
Bewegingsstal
Buitenrijbaan
Camping
Kantine
Terras
Verkoop van paarden
Weidegang

Activiteiten

Doma Vaquera
Dressuur
Endurance
Gedrags therapie en herstel
Lessen
Natural Horsemanship
Polo
Prive-lessen
Show jumping
Wedstrijdvereniging
Working equitation

Onze locatie

Stal Luxor


/ / 1013 GM Adres op aanvraag beschikbaar