Stal Klein Amerika


Klein Amerika 1 6562 KC Groesbeek
024 - 3972149 Klik om te bellen

Over Stal Klein Amerika

Stal Klein Amerika biedt iedereen in een gezellige en aangename sfeer de mogelijkheid om te leren paardrijden. Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom om deze leuke sport op een veilige en verantwoorde manier te beoefenen.

Al sinds 1980 is Stal Klein Amerika een begrip zowel binnen als buiten ‘de paardenwereld’ van Groesbeek en omgeving.

De accomodatie is gelegen in het mooie heuvel-landschap aan de rand van Groesbeek, bij Nijmegen. Door de directe ligging aan het bos, zijn de uitrijmogelijkheden fantastisch.

Naast paardrijlessen kunt u ook voor stalling van uw paard of pony terecht. De manege heeft de beschikking over uitstekende faciliteiten. De ruime en lichte paardenboxen bieden een comfortabel onderkomen aan uw paard of pony en u heeft de beschikking over een binnen- en buitenrijbaan, meerdere poetsplaatsen, een wasplaats met warm water, weilanden, paddocks, een stapmolen en een grote springpiste. De rijbanen zijn voorzien van uitstekende bodems, welke dagelijks bijgehouden worden. Ook is er een ruime en gezellige kantine met terras met zicht op de binnen- en buitenrijbaan.

Heeft u interesse om bij onze manege paardrijles te krijgen, op uw eigen paard of op één van onze manegepaarden? Of zoekt u stalling voor uw paard of pony? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag!

Stal Klein Amerika . nl

Stal Klein Amerika in het kort

Voorzieningen

Binnenrijbaan
Buitenrijbaan
Pension
Stapmolen
Verkoop van paarden

Activiteiten

Lessen
Pensionstalling
Prive-lessen
Wedstrijdvereniging

Onze locatie

Stal Klein Amerika


Klein Amerika 1 6562 KC Groesbeek
024 - 3972149 Klik om te bellen