Stal de Westerschelde


Molenstraat 19 4433 RZ Hoedekenskerke
0651521462 Klik om te bellen

Over Stal de Westerschelde

Stal de Westerschelde is een kleinschalige manege voor jong en oud. We beschikken over zeer brave paarden en pony's waar we onze lessen mee geven. 

We geven lessen in kleine groepen van maximaal vijf personen in een les. Je rijdt bij ons dus niet in een rijtje, maar je leert echt zelf rijden.

Onze paarden zijn zeer braaf en we vinden individuele aandacht tijdens een les zeer belangrijk. Er wordt les gegeven door een gediplomeerde instructrice die zelf op ZZ zwaar niveau gereden heeft.

We geven dressuurlessen, springlessen, gaan op buitenrit en maken leuke uitstapjes bijv. naar het veerse meer. Ook bieden wij de mogelijkheid een paard of pony bij ons te leasen. Voor een vast bedrag in de maand heeft u de beschikken over uw "eigen" paard of pony. Het is mogelijk met uw leasepaard/-pony aan officiële wedstrijden deel te nemen.

Bent u op zoek naar een kleinschalige stal, waar de sfeer, echt betrouwbare paarden en pony's en individuele aandacht centraal staat, neem dan gerust contact met ons op, op e-mailadres Info@staldewesterschelde.nl of telefonisch op 0651521462. Neem ook eens een kijkje op onze website staldewesterschelde.nl

Foto's

Stal de Westerschelde in het kort

Voorzieningen

Buitenrijbaan
Kantine
Pension
Verkoop van paarden
Weidegang

Activiteiten

Buitenritten
Lessen
Pensionstalling
Ponydagkamp
Ponykamp
Prive-lessen

Onze locatie

Stal de Westerschelde


Molenstraat 19 4433 RZ Hoedekenskerke
0651521462 Klik om te bellen