Mounties, Training van Paard en Ruiter


Oude Weidesteeg 6a 4266 VE Eethen
0610072482 Klik om te bellen

Over Mounties, Training van Paard en Ruiter

Een manege maar dan net even anders! Geen grote groepen, maar privéles of les in groepjes van maximaal 3 ruiters. Veel persoonlijke aandacht en op maat gemaakte en doelgerichte lessen. Vriendelijke en gediplomeerde instructie met veel geduld en kennis. En deze kennis brengen we graag over aan jou!

Bij Mounties staan we voor familiegevoel, iedereen is welkom en we zorgen voor een veilige leeromgeving. Daarnaast staan we voor kwaliteit en het nastreven van persoonlijke doelen en het correct opleiden van zowel ruiters als de paarden. En natuurlijk staat plezier hebben en de liefde voor paarden erg hoog. Ook het welzijn van onze paarden vinden wij ontzettend belangrijk.

Heb je een doel wat je heel graag zou willen bereiken, wil je goed leren paardrijden waarbij je ook leert hoe een paard getraind moet worden, heb je ambities om wedstrijden te gaan rijden, heb je al jaren niet gereden of ben je een wat onzekere of angstige ruiter? Bij ons kun je terecht!

Voor ruiters met voldoende rijervaring bieden wij ook de mogelijkheid om met één van onze paarden onder begeleiding KNHS wedstrijden te gaan rijden.

We hebben hele lieve en betrouwbare paarden en pony’s ter beschikking voor de lessen, voor zowel kinderen, tieners en volwassenen.

Lessen met een eigen paard of pony is ook zeker mogelijk. Wij gaan graag met jou aan de slag! We kijken goed naar wat zowel de ruiter als het paard nodig heeft en zorgen voor duidelijke en onderbouwde instructie. Ook in deze lessen werken we doelgericht en zorgen we voor een correcte en systematische opbouw van de training van zowel paard als ruiter.

Naast de paardrijlessen bieden we ook regelmatig aanvullende activiteiten zoals theorieles, clinics, onderlinge wedstrijden, spelletjesdagen, pony(dag)kampen en meer.

Ook het trainen van uw paard of pony behoort tot de mogelijkheden.

Onze lessen worden gegeven in Eethen, in de gemeente Altena.

 

Mounties, Training van Paard en Ruiter in het kort

Voorzieningen

Buitenrijbaan
Kantine

Activiteiten

Kinderfeestjes
Lessen
Pensionstalling
Ponydagkamp
Ponykamp
Prive-lessen

Onze locatie

Mounties, Training van Paard en Ruiter


Oude Weidesteeg 6a 4266 VE Eethen
0610072482 Klik om te bellen