Manege/Pensionstal De Kamphorst


Rading 117 1213 RM Hilversum
0355821980 Klik om te bellen

Over Manege/Pensionstal De Kamphorst

Manege- en Pensionstal De Kamphorst bestaat sinds juni 1991 en is een bij de FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) aangesloten bedrijf met 4 kwaliteitssterren. Daarnaast zijn wij in het bezit van het Certificaat Veilig Paardrijden van het Nederlands Keurmerkinstituut.

Wij, Suzan Kamphorst en Gerard van Miltenburg, zijn erg trots op ons veelzijdige en gezellige bedrijf waar ‘plezier voor mens en dier’ centraal staat. Omdat wij beiden gediplomeerde instructeurs zijn en ook ervaren wedstrijdruiters, profiteren onze gasten van onze ruime ervaring met paarden en pony’s en alles wat daarbij komt kijken. Samen met ons team van enthousiaste en professionele medewerkers zorgen wij voor het paardrijplezier van vele ruiters en amazones. Vanzelfsprekend wordt veel aandacht besteed aan de goede verzorging en het welzijn van de paarden en pony’s.

Onze accommodatie is van alle gemakken voorzien. Het les- en evenementenprogramma is zeer gevarieerd, voor jong en oud en zowel voor onze manege- als pensiongasten. Zo organiseren wij o.a. FNRS-evenementen en KNHS dressuur- en springwedstrijden.

Foto's

Unieke buitenritten maken door bos en heide

Manege/Pensionstal De Kamphorst in het kort

Voorzieningen

Binnenrijbaan
Buitenrijbaan
Kantine
Pension
Stapmolen
Terras
Verkoop van paarden

Activiteiten

CBR-Ruiteropleidingen
FNRS Manegewedstrijden, KNHS Dressuur en - Springwedstrijden, Bos- en Heideritten
Lessen
Pensionstalling
Ponykamp
Prive-lessen
Wedstrijdvereniging

Onze locatie

Manege/Pensionstal De Kamphorst


Rading 117 1213 RM Hilversum
0355821980 Klik om te bellen