Logeerboerderij Hippago V.O.F.


Langewijk 170 7916 VG Elim
06-12890519/06-12780908 Klik om te bellen

Over Logeerboerderij Hippago V.O.F.

Manege is een groot woord voor het aantal pony’s en paarden (11) dat we hebben. Daarom noemen we onszelf een mini-manege. Je kunt bij ons komen paardrijden. Geen reguliere paardrijlessen, maar wel een opstaples (om te kijken of paardrijden iets voor je is), een privéles of een mini-cursus van drie lessen (bijvoorbeeld om je paardrijkennis en – kunde weer op te frissen). Of je nu in de buurt woont en een mini-cursus volgt, of je slaapt in één van onze accommodaties waar je een paardrijles bij hebt geboekt, wij proberen onze klanten te laten paardrijden met plezier! 

We werken piepkleinschalig en persoonlijk en zijn niet van de prestatie en competitie als het op paardrijden aankomt, maar meer van de gezelligheid. Ons jongste (mini-)paardje is pas 4. Het oudste paard van Hippago is Ivo. Deze levenslustige fjord is al 27 jaar bij ons en inmiddels 37 jaar. Wie op hem rijdt voelt zijn zelfvertrouwen groeien. Nog steeds is hij fit en prima berijdbaar.

Paardrijden doen we in kleine groepjes, met 1, 2 of maximaal 3 ruiters tegelijk. We zijn zoveel mogelijk buiten, maar als het weer echt tegenzit hebben we onze kantine waarin je warm kunt zitten met goede wifi en een kast vol gezelschapsspelletjes.

Ben je benieuwd geworden? Dan heten Martin en Stasia je welkom in de kleine wereld van Hippago!

Foto's

Logeerboerderij Hippago V.O.F. in het kort

Voorzieningen

Bed&Breakfast
Bewegingsstal
Binnenrijbaan
Buitenrijbaan
Kantine
Terras

Activiteiten

Lessen
Logeren op de boerderij
Paardrijden voor mindervaliden
Ponydagkamp
Prive-lessen
Westernrijden

Onze locatie

Logeerboerderij Hippago V.O.F.


Langewijk 170 7916 VG Elim
06-12890519/06-12780908 Klik om te bellen