K&M Amazons


Meinte 21a 4153 XD Beesd
06 30392095 Klik om te bellen

Paard en welzijn staat op nummer 1
Lessen, ponykampen, buitenritten, etc
Iedereen is welkom en wordt geaccepteerd

Over K&M Amazons

Wij zijn een kleinschalige manege die paardrijlessen aanbiedt, waarbij het paard en welzijn voorop staat. Hierdoor leer je paard te rijden met plezier voor ruiter en paard!

Door middel van het opbouwen van kennis en ervaring leren ruiters, naast paardrijden, ook hoe met paarden om te gaan en hoe op verschillende situaties te reageren op een veilige manier. Op deze manier ontstaat er een enorm plezier en vertrouwen tussen ruiter en paard.

K&M Amazons is een kleinschalige stal, opgericht op 3 maart 2016 en sinds 2019 aangesloten bij de Manege & Ruiter Bond. De stal is gevestigd in Beesd en beschikt over een ruime buitenbak, omringd door weiland en paddocks. Daarnaast zijn er nog ruime stallen voor de paarden voor in de koude seizoenen.

Bij ons worden er gevarieerde lessen gegeven. Alle soorten ruiters zijn welkom, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van recreatie tot wedstrijdgerichte ruiters. Als we zeggen iedereen, bedoelen we ook echt iedereen. Je wordt geaccepteerd zoals je bent, niemand is perfect (wat dat dan ook mag zijn). Daarbij voeren wij een streng anti-pestbeleid.

Wat kan je bij K&M doen?

Onze lespakketten zijn zo ontworpen dat iedereen mee kan doen. Zo bieden wij dressuur- en springtraining aan op verschillende niveaus, shetlanderlessen voor de allerkleinsten en privélessen op onze eigen paarden aan.

Daarnaast organiseren wij clinics en workshops. De clinics bevatten vooral onderwerpen als Natural Horsemanship, trailerladen, vrijheidsdressuur, etc. De workshop bestaan uit activiteiten zoals een les paardenmassage, creatieve paardenknutsels, paardensieraden maken, etc.

Tijdens de vakanties en in weekenden organiseren wij ponykampen en buitenritten op niveau. Er wordt gekeken naar de ervaring van de ruiter om het kamp of de buitenrit zo leuk en comfortabel mogelijk te maken. Cross jij graag door het bos of vind je een drafje ook wel prima? Het kan allemaal!

De Amazonnetjes en Stichting Rusthoeve K&M

De losse activiteiten organiseren wij met onze activiteitencommissie De Amazonnetjes. Een groep actieve leden en vrijwilligers die onder andere een fotoshoot, kofferbakverkoop en verenigingskleding hebben gerealiseerd.

Onze oude en geblesseerde manegepaarden blijven voor altijd bij ons. Zij horen thuis in hun kudde, hebben daar hun levensmaatjes en hebben een hechte band met veel (oude) leden. Voor hen hebben wij Stichting Rusthoeve K&M in het leven geroepen. Veel van de opbrengsten van activiteiten van De Amazonnetjes gaan naar de stichting. Dit potje wordt ingezet voor bijvoeding, medicatie en extra behandelkosten.

Zien we je binnenkort?

Paardrijden met plezier voor ruiter en paard

Foto's

Kitty en Mose

K&M Amazons in het kort

Voorzieningen

Buitenrijbaan
Pension
Trailerstalling
Weidegang

Activiteiten

Buitenritten
Kinderfeestjes
Lessen
Natural Horsemanship
Paardrijden voor mindervaliden
Pensionstalling
Ponydagkamp
Ponykamp
Prive-lessen

Team

Onze locatie

K&M Amazons


Meinte 21a 4153 XD Beesd
06 30392095 Klik om te bellen