JSK Handelsonderneming


Tjalk 15 1132 GW Volendam
06-30171991 Klik om te bellen

Over JSK Handelsonderneming

JSK Handelsonderneming is een onderneming gespecialiseerd in het leveren van:

MANEGE BUITENBAKVERLICHTING

In het najaar en in de winter kennen we allemaal het probleem van te weinig of geen licht in de paardenbak. Dat probleem kunt u met onze paardenbak verlichting oplossen.

HQI lampen zijn gasontladingslampen speciaal ontwikkeld voor verlichting van grote oppervlaktes. Het licht kenmerkt zich door de helderheid en het grote oppervlaktebereik bij een hoogte tussen zes en acht meter. HQI lampen hebben een laag stroomverbruik (400watt) gekoppeld aan een hoge lichtopbrengst. In ons geval vergelijkbaar met een factor 4>5 van halogeen verlichting (denk aan de bekende bouwlamp). HQI lampen zijn ongevoeliger voor stoten en defecten als halogeenlampen, de lampen gaan ongeveer 8000 branduren mee.JSK Handelsonderneming voorziet ook vele bedrijven, zowel grotere als ook kleinere bedrijven in bijna alle denkbare branches van eventueel benodigde PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) zoals:

•handschoenen
•been- en voetbescherming
•helmen
•werkkleding

Heeft u vragen met betrekking op één van de bovenstaande onderwerpen, JSK Handelsonderneming geeft u het antwoord. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Foto's

Voorzieningen

Leverancier van verlichtings armaturen

Onze locatie

JSK Handelsonderneming


Tjalk 15 1132 GW Volendam
06-30171991 Klik om te bellen