Het Keelven


Kuilvenweg 4 5712 GX Someren
0493 491 537 Klik om te bellen

Allround Lessen van DR-SP-Western,mennen,grondwerk
Kleine lesgroepen op "echte'' rij-ponys
Nooit saai, Elke les is anders. veel activiteiten

Over Het Keelven

Welkom bij dé Allround ruiteropleider van Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in het geven ruiteropleidingen in alle disciplines van de paardensport. Van basis-training tot topsport.

Beleef en ontdek het natuurgebied waar wandelen, Fietsen, Paardensport en bourgondisch genieten centraal staan.

Binnen in onze Brasserie vind u een warme gezellige sfeer, waar u onder andere kunt lunchen, genieten van een luxe high tea en we beschikken over wandel en fiets arrangementen. Hier kunt u heerlijk vertoeven op ons ruim opgezet terras met uitzicht op de grasvelden.

Samen met ons gezin en een team van enthousiaste medewerkers gaan wij u een thuisgevoel geven. De passie die wij hebben met paarden en bourgondisch genieten en met daarnaast vanzelfsprekend de gastvriendelijkheid is hetgeen wat u van ons mag verwachten. Op onze accommodatie kunt u heerlijk genieten van de omgeving en onze paardensport.
Wij bieden verse, unieke lunchgerechten die met veel passie worden bereid.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? neem dan contact met ons op.

OVER ONS
Samen met ons gezin en een team van enthousiaste medewerkers gaan wij u een thuisgevoel geven. De passie die wij hebben met paarden en bourgondisch genieten en met daarnaast vanzelfsprekend de Sportieve gastvriendelijkheid is wat u van ons mag verwachten. Op onze accommodatie kunt u heerlijk genieten van de omgeving en onze paardensport.

Historie
Ons bedrijf is opgericht door Yvonne Welten, op 2 oktober 2006. Op haar 23e besloot Yvonne om van haar hobby haar werk te maken. Al op jonge leeftijd (5 jaar) had Yvonne veel interesse in de paardensport en na jaren op de manege rondgelopen te hebben, Was het tijd voor een eigen pony en werd ze lid van de plaatselijke rijvereniging. De liefde voor dieren en deze sport is zo groot dat Yvonne niet alleen de Western maar ook de dressuur en het mennen actief beoefent. daarnaast is ze basis trainer in Voltige en in het horsebording. Niveau 3 instructeur allround,
Western-sport instructeur en erkend WRAN trainer. al met al is Yvonne een zeer allround gecertificeerd Horsewoman.

Nu blijft Recreatie en Ruitersportcentrum Het Keelven groeien, samen met de hulp van ouders, man, zus en andere familieleden is Het Keelven uitgegroeid van een eenmansbedrijf tot een mooi familiebedrijf.

Het Keelven dankt zijn naam aan het gebied, Yvonne wilde de stal niet naar eigen naam noemen en koos daarvoor de natuurlijke waterplas op 2,7 km afstand.
In het begin was het Outdoor Manege ’t Keelven. Na 7 jaar werd het tijd voor een upgrade en werd de manege uitgebreid naar het grote overdekte Ruitersportcentrum.

Ontmoet ons team en tot snel!

Sportieve gastvrijheid voor iedereen die net een beetje wat anders dan standaard wil

Certificeringen

FNRS, KNHS, AHQA, APHA, WE, stichting veilige paardensport.

Onze locatie

Het Keelven


Kuilvenweg 4 5712 GX Someren
0493 491 537 Klik om te bellen