De Westernboerderij


Baarleweg 4 6941 RD Didam
0316200200 Klik om te bellen

Over De Westernboerderij

Onze voormalige manege De Baerle staat nu beter bekend als De Westernboerderij, dé groepsuitjes specialist voor zakelijke en particuliere groepen. Eten – drinken – in- & outdoor activiteiten en overnachten op 1 unieke locatie in westernstijl in Didam bij Arnhem.

Complete arrangementen met activiteiten voor jong en oud en eten & drinken. Wat dacht u van; quad rijden, paintballen, kleiduiven schieten, countrygolf spelen, de survivalbaan, een scooter tour maken, een steptocht met opdrachten vervullen of daag elkaar uit bij onze unieke westernactiviteiten met o.a. de rodeostier, buks- en boogschieten, hoefijzer werpen, sumoworstelen, levend tafelvoetbalspel en het gladiatorenkussen. Wekelijks organiseren wij het zondagmiddag arrangement incl. huifkarrit en ponyrijden voor de kinderen. Daarnaast zijn alle programma's op maat mogelijk. 

Het hele jaar door ontvangen wij kleine en grote groepen voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, familiefeesten, vrienden- en vrijgezellendagen en andere groepen waaronder verenigingen en scholen etc.

De Westernboerderij heeft diverse grote en kleine sfeervolle zaalruimtes beschikbaar die geheel in westernstijl zijn ingericht. Onze ruime binnenlocatie zorgt ervoor dat ook met slecht weer de activiteiten gewoon door gaan. Tevens is er de mogelijkheid tot overnachten in de heuse tipi’s. 

Foto's

De Westernboerderij in het kort

Voorzieningen

Camping
Feestzaal
Huifkarren
Terras

Activiteiten

Prive-lessen

Artikelen

Het zondagmiddagarrangement op de Westernboerderij

Een compleet verzorgde middag voor jong en oud incl; -              Leuke en uitdagende westernactiviteiten -              Een huifkartocht door Montferland -              Ponyritjes, speeltuin, spri...

Onze locatie

De Westernboerderij


Baarleweg 4 6941 RD Didam
0316200200 Klik om te bellen