Blauwendraad Manege


Blauwendraad 3 3911 SB Rhenen
0318542225 Klik om te bellen

Over Blauwendraad Manege

Paard en ponyrijles

De manege biedt jong en oud de mogelijkheid veilig en verantwoord te leren paardrijden. Zowel voor beginnende als gevorderde ruiters biedt de manege passende lessen. Hiervoor hebben wij de beschikking over een groot aantal, betrouwbare paarden & pony’s. Uiteraard worden alle lessen gegeven door gediplomeerde instructeurs/instructrices. Zodra het niveau van de ruiters het toe laat wordt in de lessen wordt zo veel mogelijk individueel gereden. Omdat de manege direct aan het ruiterpad ligt, maken we zomers veel buitenritten met onze groepslessen. 

Tevens het adres voor volledige verzorging van uw eigen paard/pony van veulen tot pensioenpaard. Ook bij aan of verkoop kunnen wij u adviseren. Enkele van onze paarden/ pony's zijn tevens beschikbaar voor lease. Dit is perfect om uit te vinden of een eigen paard voor u een optie is. Met een leasepaard heeft u wel de lusten, maar niet de lasten.

Voor onze klanten organiseren wij leuke activiteiten en wedstrijden. Ook is er een rijvereniging zodat mensen met eigen paarden "startkaartlid" kunnen worden en landelijke wedstrijden kunnen rijden. 

Er heerst een gemoedelijke sfeer. Kinderen mogen ook komen op dagen waarop ze niet zelf lessen. Het is gezellig toeven in de aan de binnenbak grenzende kantine, waar geen automaat staat maar u gewoon door de eigenaren geholpen wordt aan een drankje en een hapje. Zomers is ook het terras geopend.

U bent van harte welkom vrijblijvend een kijkje bij ons te komen nemen. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen.

Graag tot ziens!

Foto's

Voorzijde en parkeerterrein manege Blauwendraad

Blauwendraad Manege in het kort

Voorzieningen

Binnenrijbaan
Buitenrijbaan
Kantine
Leasepaard/pony
Pension
Stapmolen
Terras
Verkoop van paarden
Weidegang

Activiteiten

(op)fok
Kinderfeestjes
Lessen
Pensionstalling
Ponykamp
Prive-lessen
Wedstrijdvereniging

Onze locatie

Blauwendraad Manege


Blauwendraad 3 3911 SB Rhenen
0318542225 Klik om te bellen