Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Almastraat 5b
    9716 CM Groningen
  • 06 17117260
  • Website

Tattje Trainingen & Coaching

Leren met paarden!

Met mijn paarden bied ik een unieke en speelse mogelijkheid om je kernkwaliteiten te ontdekken. Alles wat je nodig hebt is al aanwezig, je hoeft het alleen maar te (h)erkennen. Paardencoaching is een zuivere en ervaringsgerichte manier van leren waarbij jij of jouw team centraal staat.

Een cadeautje...
Leren met paarden is direct, effectief, en waardevol: een cadeau voor jezelf of je team.

Pre manege training
Veel mensen beginnen hun paardencarriere in een manege. Hier is vaak weinig aandacht voor de omgang met en de verzorging van een paard. Tijdens onze training leer je in 5 lessen vertrouwd te raken met een paard. Wat is een dier is het paard? Hoe kan ik met een paard communiceren? Hoe accepteert het paard mij als leider? Je leert het antwoord op al deze vragen door praktisch met een paard aan de slag te gaan. Je leert een paard uit de wei te halen; een paard te leiden, te poetsen, op te zadelen en te communiceren met een paard als je erop zit. Na het volgen van deze training voel je je vertrouwd met een paard en kan je goed voorbereid manegelessen gaan volgen.

Deze training is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en ideaal voor ouders die samen met hun kind willen ontdekken of paardrijden een geschikte hobby voor hun kind is.

Foto's van Tattje Trainingen & CoachingDeze manege in het kort

Activiteiten

  • coaching (met paarden) & prĂ© manege training

Voorzieningen

  • Buitenrijbaan