sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Parmentierweg 65
    9743 AK Paterswolde
  • 06 17117260
  • Website

Tattje Trainingen & Coaching

Leren met paarden

Met mijn paarden bied ik een unieke en speelse mogelijkheid om je kernkwaliteiten te ontdekken. Alles wat je nodig hebt is al aanwezig, je hoeft het alleen maar te (h)erkennen. Paardencoaching is een zuivere en ervaringsgerichte manier van leren waarbij jij of jouw team centraal staat.

Een cadeautje...
Leren met paarden is direct, effectief, en waardevol: een cadeau voor jezelf of je team.

Jezelf echt ontmoeten
Kijk eens door de ogen van een paard! Paarden spiegelen jouw gedrag, je houding, wie je werkelijk bent. Het is prettig om jezelf te zijn bij paarden. Paarden zien en accepteren wie jij bent zonder je te veroordelen. Geen ellenlange gesprekken, maar directe confrontatie met jezelf. Leer met een paard hoe je snel en zeker persoonlijke stappen kunt maken.

Over de coaches

Heike is een integere zuivere coach. Ze heeft oog voor wat de client nodig heeft. Ze is nieuwsgierig. Een ontdekker die graag met jou op zoek gaat naar wie jij eigenlijk bent. Zonder te oordelen. Zij heet ‘welkom’.

Nokky is een robuste coach. Zijn benen staan stevig op de grond. Hij houdt ervan om de cliënt uit te dagen. Speels verleidt hij je tot je kern te komen en van daaruit de ontmoeting met hem aan te gaan.


Foto's van Tattje Trainingen & CoachingTattje Trainingen & Coaching in het kort

Activiteiten

  • coaching (met paarden) & pré manege training

Voorzieningen

  • Buitenrijbaan